Candy Crush 的熱潮相信大家一定會記得,大人細路個個都手機不離手。趁住熱潮未退,在復活節假期,Candy Crush 糖果會於HMV銅鑼灣旗艦店舉行「甜密大奉送」活動。 除了有美味軟糖,仲有精彩刺激的遊戲,好玩的比賽和幸運大抽獎等。同時,全港的HMV分店都會獨家發售Candy Crush Saga 和Candy rush Soda糖果,以後就可以一邊玩一邊食啦!

causewaybay_candycrush_sweet1

復活節捕獲實體版 Candy Crush

causewaybay_candycrush_sweet3

利用Candy Crush主題來包裝糖果,一眾遊戲迷係咪特別有親切感呢?在復活節假期3月25至28日及4月1至4日期間,大家都可以去到HMV銅鑼灣旗艦店參加「甜密大奉送」活動。到時仲會有幸運輪盤抽獎、創意自拍環節。

德國製造 開箱睇實物

causewaybay_candycrush_sweet2

每包糖內都有不同種類的Candy Crush小糖果,全部都是由德國知名大廠Trolli製造,花費了多個月時間反覆試味,大家真係要親自試下,睇下邊款最好味!

全港的HMV獨家發售

causewaybay_candycrush_sweet4

Candy Crush的亞洲代理商早前就宣布,Candy Crush Saga 和Candy rush Soda糖果會率先在全港的HMV分店獨家發售,亦都可於Candy Crush 糖果官方網站(www.candycrushcandies.com) 購買所有糖果。唔知除了遊戲熱潮,仲會唔會有第二波Candy Crush「零食熱」呢?

Candy Crush 糖果「甜密大奉送」

日期:3月25至28日 及 4月1至4日
地點:HMV銅鑼灣旗艦店