「百變小櫻魔法神奇誰可阻擋……」冇錯!經典卡通《百變小櫻》的魅力是阻擋不了的!韓國品牌SPAO將於3月8日推出「百變小櫻」聯乘系列春裝,讓你可以和小櫻&基路仔來個春天的約會!

撰文:GOtrip編輯部|資料及圖片來源:SPAO專頁

3月8日正式開賣!2019 百變小櫻系列春裝服飾

這次春裝系列將以小櫻校服為藍本,經典日式水手服風格,配褶裙和水手服,可愛度滿分!

凡買小櫻系列滿 ₩70,000/約HK$488或以上,即送一式兩款的小櫻襪,包裝盒用古羅卡設計!

韓國SPAO x 百變小櫻 最新春裝聯乘系列

發售日期及時間:2019年3月8日(星期五)

發售地點:韓國SPAO & 官方網站

下一頁:【首爾新熱點】童年回憶返晒嚟! 小魔女 DoReMi Café 登陸首爾!

常見問題

最新的韓國入境要求詳情?

韓國宣布即日起至2月底,所有來自香港及澳門航班必須使用仁川國際機場降落, 即睇:韓國入境最新要求限制。在入境日本前,建議也可買定韓國電話卡,部分更有通話功能,以及選定心儀酒店

韓國首爾有什麼好玩推薦?

首爾美食多籮籮,即睇美食推介,而醬油蟹絕對是其中一樣必食美食;一人旅遊到首爾不知到哪覓食?大可到訪首爾可以一個人用餐的人氣獨食餐廳。玩樂方面,滑雪是不可錯過的活動,5大滑雪場適合新手一日遊,亦可到樂天世界大玩遊樂設施及韓服體驗。另外,也可用幾日時間到釜山玩返轉,即睇首爾去釜山交通懶人包。準備到首爾賞櫻花的大家,可預先一看首爾櫻花預測及賞櫻地點推介