精打細算、愛坐廉航的旅行者,為慳錢都不愛加行李費,而且廉航的行李重量有限,大家怕行李太重,盡量少帶東西為妙!可是,作為貪靚的女生,帶了靚衫去旅行,從行李箱拿出來,卻發現跟梅菜一樣皺巴巴,心情真是大受打擊⋯⋯今次小編有好介紹,就是「超迷你旅行熨斗」,收納超方便,而且平燙、掛燙都得!

text:betsy   photo:SW

1. 手掌size 方便攜帶

旅行熨斗

「超迷你旅行熨斗」只係手掌咁大,而且有國際電壓(100-220V),帶去旅行、擺喺屋企、office一樣啱用!隨機附送 噴水瓶!

>按此入手「超迷你旅行熨斗」

2. 旅行熨斗 平燙、掛燙均可

旅行熨斗

平燙、 掛燙 2種方式都非常好用,小編試用後發現,大面積適合左右橫燙,小面積就適合垂直燙。

>按此入手「超迷你旅行熨斗」

3. 起骨效果明顯

「超迷你旅行熨斗」充電只需1分鐘,即可無線操作,比傳統熨斗更方便、更省電!

>按此入手「超迷你旅行熨斗」

5. 3色選擇 藍色拼花超靚

總共有3款選擇,黑色夠平實,藍色橙色都非常搶眼,小編最鍾情藍色拼花,勁搶眼!

>按此入手「超迷你旅行熨斗」

 

 

購買點:somethingwanted(新傳媒合作網店)

 

內容延讀:

【Valentino平$8,000!手袋格價網一眼睇晒至平手袋】

▼【乾淨又快捷 2分鐘寵物極速沖涼】

相關文章