年尾收爐,去年你最多人like的Ig post是哪一個?Best nine網頁又開始出動,為大家統計過去一年「吸like」能力,我哋搵咗Do姐、農夫、翠如、森美同杜如風幾位旅遊節目主持,睇下佢哋在世界各地打卡的best nine!

01|Do姐孖農夫最吸like


Do姐的Ig 9張最多人like的相,4張都有農夫出現,另外2張係同韓星朴敍俊& Jackson抱抱的合照,仲有偷影三哥側面嘅相,睇嚟男人幫Do姐吸唔少likes!

02|農夫唔使靠Do姐

咁農夫呢?睇番佢哋個Ig,幾乎都係佢哋11月喺麥花臣開演唱會的相最多like,有一張喺丹麥拍《Do姐去Shopping》踩單車嘅相,冇Do姐出現都吸到like!

03|翠如「媾正藍」最多心心

翠如舊年冇乜拍旅遊節目,外地打卡照不多,但有3張同「老蕭」蕭正楠嘅合照上榜,「媾正藍」果然最受大家歡迎。

04|森美騷肌真hehe

森美破天荒主持旅遊節目《森美旅行團》,不過佢在日本打嘅卡嘅女主持全部輸畀一班男人!最多like的9張有同陳豪he、檸檬he、華仔he、鬍鬚曾he嘅合照,當然佢單人騷胸肌、腹肌、三頭肌嘅muscle相都好hehe,所以都多人like咗!

05|杜如風都靠男神食糊

杜如風同森美一樣,同多位男神嘅合照都成功推到上2017 best nine,佢偶像梁朝偉佔咗3位,仲有兩位人哋老公Fisherman Lok同Chef Lemon,年初帶超豪旅行團在機場出發前嘅打卡都有上榜!

自製best nine九宮格 統計自己有幾吸like

開設咗幾年,best nine 2017網頁最近已經啟用,只要加入個人Ig的ID在「http://2017bestnine.com/_________」就可以幫你製作17年最多like嘅九宮格,快啲試下玩!

相關文章